Not a classic cheeseburger, but a gut-feeling kind of one. Instead of the classic cheddar I put buffalo mozzarella on the patty. This gives the burger a truly unique flavor. Depending on what I’m in the mood for, the burger is topped quite differently. But in any case it should not be missing lettuce, tomato…
Stuffed pumpkin
Are you looking for a stuffed pumpkin? Then you've come to the right place. Often pumpkin is prepared only as a soup. However, it is an absolute all-rounder, whether as…
Gefüllter Kürbis
Seid ihr auf der Suche nach einem gefüllten Kürbis? Dann seid ihr hier genau richtig. Oft wird Kürbis nur als Suppe zubereitet. Dabei ist er aber ein absolutes Allround-Talent, ob…
Pumpkin soup
This pumpkin soup with coconut milk and ginger is really something for autumn, but it is also perfect on autumnal winter days. It warms the cockles of your heart. You…
Kürbissuppe
Diese Kürbissuppe mit Kokosmilch und Ingwer ist eigentlich was für den Herbst, aber auch an herbstlichen Wintertagen ist die Suppe perfekt. Da wird einem gleich warm ums Herz. Ihr könnt…
Tom Kha Gai
I love to cook Asian food. This delicious Tom Kha Gai soup is one of them. It is a Thai chicken soup traditionally served with chicken and coconut milk. I…
Nutellabuchteln
Diese leckeren Nutellabuchteln habe ich dieses Jahr das erste Mal ausprobiert. Sie waren himmlisch. Auch meine Gäste waren absolut überzeugt. Ein fluffiger Hefeteig, der mit Nutella gefüllt ist. Was gibt…
-
-
- Prep time: 1 h 1 min 1 s
- Cook time: 1 h 1 min 1 s
I know the Djuvec rice from my grandma. The tomato rice used to not be my thing. But sometimes you just have to turn childhood memories into a positive. I served the rice together with a turkey escalope stuffed with cheese and parsley. It was accompanied by a light crème fraîche enhanced with olive oil…